Arti23, Spytaj Nexusa na PRIV bo wiem, ze on tez nie ma ofi felg z jakies znaczki przykleil
Co o tym myślicie ?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MaicroftArti23, Spytaj Nexusa na PRIV bo wiem, ze on tez nie ma ofi felg z jakies znaczki przykleilPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
wiadomo ze octavia "z urzedu" zle sie prowadzi, ale nie daj sobie zrobic wody z mozgu ze niewiadomo jak duze fele dadza ci super prowadzenie, ja kupilem fele 15" i sobie chwale :szeroki_usmiechPlanujesz wakacje w Ustce?
zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/
Komentarz
-
-
ja kupilem fele 15" i sobie chwale-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bareqwiadomo ze octavia "z urzedu" zle sie prowadzi, ale nie daj sobie zrobic wody z mozgu ze niewiadomo jak duze fele dadza ci super prowadzenie
Dla mnie po zmianie z 15' na 16' (16x7) w prowadzeniu roznica jest kolosalna ,oczywiscie na plus. Wyglad lepszy juz pomijam ,bo wazniejsze jest dla mnie prowadzenie auta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76Arti23, no BBS są rewelka jeśli można wiedzieć ile dałeś ?
Kupiłem dzisiaj naklejki na dekielki ze znaczkiem Skody
Komentarz
-
Komentarz